За перші дні 2014 року з Вінницького обласного військового комісаріату до майбутніх місць проходження військової служби вже направлено 14 новобранців-контрактників.

капітан Дозорець провод роботу з кандидатами на контрактну службу

Як повідомили в обласному військкоматі, завдяки проведеним інформаційно-роз’яснювальним, рекламно-агітаційним заходам, постійній взаємодії з військовими частинами, тісній співпраці з центрами зайнятості населення України у Вінницькій області, юнаки та дівчата Вінниччини свідомо обирають військову службу за контрактом. А минулого року зокрема, Вінницький обласний військовий комісаріат план відбору громадян на військову службу за контрактом виконав на 130 відсотків.

Вдячність військовим комісарам за виконання плану по контрактній службі

– Комісаріатами області у 2013 році до військових частин Збройних Сил України було направлено 389 громадян, які вирішили пов’язати свою долю з військовою службою, – розповідає військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату полковник Геннадій Долгашов. – Усі вони уклали контракт і сьогодні 83 юнаки проходять військову службу за контрактом у різних родах Сухопутних військ, 160 чоловік – у військових частинах Повітряних Сил, 63 – у Високомобільних десантних військах, 46 – у Військово-Морських Силах, ще 37 осіб – у частинах центрального підпорядкування.

Юнаки та дівчата Вінниччини свідомо обирають військову службу за контрактом

Цікавим є факт, що для більшості юнаків та дівчат питання проходження військової служби за контрактом у частинах Вінницької області чи за її межами є не принциповим. Коментуючи його полковник Геннадій Долгашов зазначає, що сьогодні головним аргументом у виборі молодими людьми військової професії є достойне, а головне стабільне грошове забезпечення та новий зміст і устрій контрактної служби. Крім того є й інші різноманітні соціальні гарантії, серед яких і забезпечення військовослужбовця-контрактника місцем у гуртожитку.

Юнаки та дівчата Вінниччини свідомо обирають військову службу за контрактом

Варто зазначити, що серед військових комісаріатів області кращими в питаннях відбору кандидатів на військову службу за контрактом відзначають військові комісаріати Гайсинського, Немирівського, Шаргородського районів та комісаріат міста Вінниці.



Переглядів: 6367
Поширень: 0