У Вінниці правоохоронці викрили зловмисника, який розповсюджував відеопродукцію, що пропагує культ насильства та жорстокості. Чоловік за грошову винагороду записував відеофільми на електронні носії усім бажаючим. Тепер він відповідатиме за ст. 300 (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію) КК України, що карається обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією творів, що пропагують культ насильства і жорстокості.

Розповсюдженням порнографічної продукції вирішили підзаробити адміністратор одного з вінницьких Інтернет-салонів та 39-річний мешканець міста Бар. Обоє чоловіків продавали відеопродукцію з «полуничкою» - один – у приміщенні салону, інший у самому центрі міста.

Відповідатимуть перед Законом і розповсюджувачі порнографічної продукції через мережу Інтернет. Так, під час моніторингу Інтернет-ресурсів на предмет виявлення фактів розповсюдження протиправного контенту правоохоронці встановили, що 23-річний житель Ладижина зареєструвався в одній з соціальних мереж та розміщував і розповсюджував відеоролики порнографічного характеру.

За цими фактами слідчими відділами міліції відкриті кримінальні провадження за ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Якщо провина зловмисників буде доведена, їм загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.


Переглядів: 3655
Поширень: 0