Комунальні служби цілодобово очищають вінницькі дороги від снігу. Щоденно для розчистки снігу та посипки вулиць протиожеледними матеріалами виходить 43 одиниці техніки та більше сотні працівників. За останні дві доби було використано близько 700 тон протиожеледних матеріалів.

Першочергово від снігу очищаються магістральні вулиці, по яких рухається громадський транспорт, адже більшість вінничан добираються на роботу та у навчальні заклади саме ним. Після них дорожники переходять на другорядні вулиці, щоб забезпечити проїзд для автотранспорту. Паралельно з дорогами комунальні служби очищають й тротуари та зупинки громадського транспорту. 60 % тротуарів чистяться з допомогою техніки, решту дорожники чистять вручну.

На прибудинкових територіях кожного дня, починаючи з неділі, працює 18 одиниць техніки та більше півтисячі двірників. А сьогодні для того, щоб швидше та якісніше прибрати сніг у дворах висоток, в багатьох ЖЕКах до роботи долучився й адміністративний персонал.

За інформацією «Цілодобової варти» комунальні послуги (тепло- водо- та електропостачання) городянам надаються стабільно. Громадський транспорт рухається в штатному режимі.

Враховуючи понаднормову кількість снігу комунальники звертаються до вінничан з проханням по можливості утриматися від поїздок на власному авто та не залишати машини вздовж доріг, оскільки вони перешкоджають роботі прибиральної техніки.



Переглядів: 2789
Поширень: 0