25 січня до Вінницького районного відділу міліції звернувся 41-річний вінничанин з заявою про незаконне заволодіння його автомобілем «Форд Фієста».

Злочин скоїв невідомий, можна сказати, на очах власника, неподалік старого аеропорту в селі Вінницькі Хутори. Щойно той відволікся увагою, як у його автомобіль вскочив невідомий і поїхав у невідомому напрямку.

Оперативну інформацію про угон транспортного засобу було передано всім постам. Співробітниками ДАІ відпрацьовувався Вінницький район та обласний центр. До пошуків додалися особи, які попадають в коло підозрюваних автовласником. Саме у одного з них на подвір’ї було знайдено викрадену іномарку, на пошуки якої пішла майже доба. Як було встановлено оперативниками, злочин скоїв 23-річний житель села Вінницькі Хутори. Наразі він дає пояснення слідчим органам.

Даний випадок зареєстрований в Єдиному державному реєстрі, за фактом викрадення транспортного засобу відкрито кримінальне впровадження за ст.289 ч.1 КК України (карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років).

Викрадений у вінничанина автомобіль «Форд Фієста» працівники ДАІ знайшли протягом доби

Автовласник був щиро вдячний працівникам ДАІ за оперативний розшук і повернення його автомобіля у цілому та неушкодженому стані.

- Я щиро вдячний працівникам Державтоінспекції, що вони так швидко знайшли мій автомобіль. Адже чим більше спливало часу, тим більше втрачалася надія на його повернення. І хоча мені раніше не доводилося звертатися за допомогою до цієї служби, тепер я з впевненістю можу сказати: Державтоінспекція допомагає людям, - запевнив Олександр
 



Переглядів: 2799
Поширень: 0