Працівники ДАІ затримали нетверезого водія, який рухався з Київської області та ігнорував вимоги правоохоронців про зупинку.При в’їзді в селище Стрижавка Вінницького району за допомогою вантажних автомобілів було повністю перекрито рух транспорту, щоб затримати автомобіль Volkswagen Touareg, водій якого ігнорував вимоги працівників ДАІ про зупинку і на великій швидкості рухався в бік населеного пункту.
Вперше його спробували зупинити інспектори у Київській області, коли той рухався зі столиці до Вінниці. Водій проігнорував вимогу і, додавши швидкості, поїхав далі. Інформацію про порушника було передано наступним черговим екіпажам на шляху його слідування.

Друга спроба київських правоохоронців також була невдалою, і вони передали інформацію про злісного правопорушника вінницьким колегам. Усі пости ДАІ миттєво були оповіщені, і вжиті заходи по зупинці автомобіля на Комсомольському посту ДАІ. Проте водій знову проігнорував вимогу про зупинку транспортного засобу і на швидкості поїхав у напрямку обласного центру.

До оперативних заходів приєдналися екіпажі ДПС міста Вінниці. Було прийнято рішення перекрити рух транспорту при в’їзді в селище Стрижавка Вінницького району за допомогою вантажних автомобілів. Водій іномарки одразу був затриманий. Ним виявився мешканець Вінниці. Під час проходження тесту на ступінь його алкогольного сп’яніння, «Драгер» показав 1,68 Проміле при допустимій нормі 0,2. Нетверезий водій не мав при собі жодних документів на автомобіль.

Інспектори ДАІ склали на правопорушника три адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у нетверезому стані), ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред\'явила їх для перевірки). Адміністративні протоколи направлені до суду для прийняття законного рішення.

Автомобіль затримано на арештмайданчику.



Переглядів: 5357
Поширень: 0