Бійці спецпідрозділу «Ягуар», що дислокується у Калинівці Вінницької області, вимагають від Генеральної прокуратури справедливого розслідування. Вони встали на захист свого товариша по службі Леоніда Ломоноса.

Ломонос був одним з тих, кого звинувачують у знущанні над активістом майдану Михайлом Гаврилюком. Нагадаємо, це сталося в січні під час зіткнення простестувальників і силовиків на вулиці Грушевського. Гаврилюка роздягли догола на десятиградусному морозі.

Прапорщик визнає свою провину.

11 березня Київський апеляційний суд залишив у силі рішення Київського міського суду і Ломонос продовжує знаходитися у Київському слідчому ізоляторі. Йому інкримінують 365 статтю Кримінального кодексу України, тобто перевищення влади або службових повноважень. Ломоносу загрожує позбавлення волі на термін від трьох до восьми років. Про це нам повідомив заступник начальника полку спецпризначення «Ягуар» Ігор Зюбрицький.

На волі перебувають ще троє підозрюваних у цій справі. Як повідомив Ігор Зюбрицький, він не знає бійців якого підрозділу також підозрюють у знущанні над Михайлом Гаврилюком.



Переглядів: 3714
Поширень: 0