До цієї суми також входять і добровільні пожертви колективу працівників філармонії, котрі перерахували у Фонд підтримки сімей загиблих та ЗСУ свій одноденний заробіток.

Віннницька філармонія зібрала понад 20 тис.грн. на допомогу майданівцям та ЗСУ

Бажаючих приєднатися до культурно-мистецької акції співчуття та небайдужості виявилось чимало. Близько чотирьох сотень вінничан, що прийшли на концерт, піднялися зі своїх місць, вшановуючи хвилиною мовчання пам\'ять тих, хто віддав життя за майбутнє нашої країни та благополуччя кожного із нас.

Віннницька філармонія зібрала понад 20 тис.грн. на допомогу майданівцям та ЗСУ

У концерті взяли участь Академічний камерний оркестр “Арката” під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Георгія Куркова, Академічний ансамбль пісні і танцю “Поділля” на чолі із заслуженим артистом України Анатолієм Кондюком, солісти філармонії Володимир Полторацький і заслужені артистки України Наталія Векленко та Ірина Швець.

Віннницька філармонія зібрала понад 20 тис.грн. на допомогу майданівцям та ЗСУ

В програмі органічно переплелися вітчизняна та зарубіжна, класична та сучасна музика і поезія, патріотичні заклики лунали у блоці, що складався із композицій за мотивами творів Т.Г.Шевченка та присвячених поетові віршів наших сучасників.

Фінальним акордом концерту стала “Молитва за Україну” на музику почесного громадянина Вінниці — народного артиста України професора Віталія Газінського, яку зал співав, як гімн, стоячи та зі слізьми на очах. І кожен присутній відчув, що ми — один народ і одна країна.



Переглядів: 4741
Поширень: 0