Трагедія сталась 27 березня близько сьомої години ранку.

Ранком до місцевого жителя села Велика Бушинка прибіг поранений сусід та повідомив, що щойно біля воріт його господарства сталась бійка між невідомими чоловіками та водієм таксі. Зі слів пораненого чоловіка, його вдарив ножем у живіт один з учасників бійки, коли він вийшов з будинку та намагався припинити бійку, а інший – вдарив таксиста. Сусід негайно викликав швидку та міліцію.

Як повідомили у слідстві, слідчо-оперативна група міліції та експерти криміналісти, оглянувши місце події, запідозрили, що не все відбувалося так, як розказав сусіду поранений чоловік. Докази свідчили про інше.

Після операції, проведеної лікарями, коли життю 26-річного постраждалого нічого не загрожувало, він розказав правоохоронцям іншу версію подій, які відбулися зранку біля його подвір’я.

Зі слів чоловіка, він приїхав з Вінниці на таксі. Щоб розрахуватися з водієм – пішов у будинок за грошима. Крім грошей, на всяк випадок, прихопив ножа… В результаті конфлікту 47-річний водій таксі помер миттєво на місці події від проникаючого ножового поранення в серце. Що спричинило криваву розв’язку з’ясування стосунків, наразі з’ясовує слідство.

За фактом вбивства слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше про напади на таксистів: 21 березня вінницькому таксисту нанесли 18 ножових поранень, але він вижив. А 26 лютого напали на водія таксі Володимира Рябоконя, коли він віз пасажира на Вінницькі Хутори.



Переглядів: 3689
Поширень: 0