Україна – багатонаціональна країна. В кожному місті проживає багато іноземців: хтось з них вирішив пов’язати життя з нашою країною, а хтось тут живе тимчасово, зачасту навчаючись. Так само, як ми переживаємо за наших друзів та родичів, які проживають в Криму, так само за іноземців, які проживають в Україні, переживають їх родичі далеко вдома.

Саме про ситуацію в Україні, про їх навчання та побут, про українців та Вінницю розповіли вінницькі студенти-іноземці англійською мовою.

Декілька тижнів тому був відзнятий схожий відеоряд, але кожен студент говорив своєю рідною мовою. Багато було незадоволених, що не було студентів, які б говорили англійською. Цього разу назбиралось багато бажаючих студентів з африканських країн.

Свій внесок у реалізації соціального відео зробив Костянтин СНІЦАР (студія “FRAMES”), для якого це вже не перша подібна відеоробота.

Чим відчутніша буде ваша допомога ближнім, чим краще ви будете ставитись до гостей нашого міста, тим вільніше ви будете почувати себе в інших містах та країнах.



Переглядів: 4230
Поширень: 0