Це хороша нагода провести вихідні з користю для себе, природи та суспільства.

Більш детальна інформація викладена в соціальній мережі Вконтакті у події «Екологічно-мистецькі вихідні, 5-6 квітня» або в групі тур-клубу «Бідняжка», а також на сайті Клубу: http://tkb.vn.ua.

Також нам допомагають в організації події Управління у справах сім\'ї і молоді та спорту Вінницької облдержадміністрації.

Попередній план заходів:

- 5 квітня: збір на 10.00 на Сабарові (доїзд самостійний). Отримання інвентаря (пакети, рукавички, лопата підбірочна, граблі, тачанка), збір сміття, дуже бажано хоча б рукавички мати з собою; 15.00 брейк-кава: кава, чай, бутерброди.Приносимо комплект для бутербродів та печиво; 16.00 Поетичні читання. Чай, кава, печиво, хороша тусовка, дружня обстановка. 17.00 виступ вінницьких гуртів ; 19.00 Закінчення туси. Роз’їзд по домівках.

- 6 квітня : збір на 12.00, в залежності від об’єму виконаних робіт продовження прибирання, транспортування сміття до можливої точки його вивозу і «закріплення результату» - розміщення банеру, табличок, створення екоскульптури , чай, кава. 16.00 Екологічно- просвітницькі лекції; 20.30 Закінчення туси. Роз’їзд по домівках.



Переглядів: 2682
Поширень: 0