У січні минулого року у Вінниці було створено відділення соціально-побутової адаптації, де обслуговують вінничан пенсійного та передпенсійного віку. За минулий рік послугами відділення скористалося три з половиною тисячі городян. На його базі діють факультети комп’ютерної грамотності, правової грамотності, духовного розвитку, здорового способу життя, вивчення англійської мови, рукоділля, шахово-шашковий клуб тощо.

А через тиждень розпочинає працювати ще один гурток – «Художньої фотографії». «Ідею створення гуртка подали наші підопічні. На заняттях з комп’ютерної грамотності люди працювали з фотографіями і у них виникло бажання самим навчитися робити знімки. Пенсіонери також виставляють свої фото в «Однокласниках», навчаються корегувати їх за допомогою програми фотошоп тощо. Ми підтримали ініціативу», – розповідає соціальний педагог, психолог та викладач курсів художньої фотографії Леся Стрільчук.

У гуртку заняття проходитимуть двічі на тиждень, час одного заняття - 1 год. 20 хв. Заняття будуть проводитися як на вулиці, так і в приміщенні відділення. Гуртківців навчатимуть мистецтву фотографії, а також їх оброблення на комп’ютері у різних програмах.

Записатися у гурток можуть всі бажаючі пенсіонери міста по тел. 35-72-19, або звернувшись за адресою: вул. Соборна, 50 (кім. 102). Заняття безкоштовні.


Переглядів: 2739
Поширень: 0