Майже 3 тисячі кращих учнів вінницьких шкіл, які стали переможцями  олімпіад різних рівнів, змагань, виставок та фестивалів, спортсменів та вихованців шкіл естетичного виховання було сьогодні відзначено грошовими преміями та грамотами міської ради. Окрім того, 343 обдарованих дітей стали цьогоріч стипендіатами. Нагородження відбулося в рамках традиційного загальноміського свята «Талант року – 2014», яке пройшло в приміщенні Будинку офіцерів.

Майже три тисячі школярів нагородила міськрада за досягнення

Вже традиційно наприкінці навчального року у Вінниці відзначають обдаровану молодь міста. Цього року загальноміське свято «Талант року – 2014» зібрало більше 3 тисяч юних вінничан, які вибороли 2919 призових місць у всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів, з них: 2274 у міських олімпіадах, 529 – в обласних та 29 - у всеукраїнських. Чимала кількість школярів виборола призові місця у конкурсах, виставках, фестивалях та спортивних змаганнях. Юні вінничани у спорті здобули 91 перших та 222 призових місця на Всеукраїнських змаганнях, 22 перших та 62 призових місця на міжнародних змаганнях з різних видів спорту. А вихованці початкових спеціалізованих мистецьких закладів та клубних формувань посіли 106 призових місць у міських, 143 – в обласних та регіональних, 121 у всеукраїнських, та 93 – у міжнародних конкурсах. Заклади культури за результатами цього навчального року мають 523 дипломанти конкурсів, виставок та фестивалів різних рівнів.

Майже три тисячі школярів нагородила міськрада за досягнення

У ІІ семестрі 2013-2014 н.р. стипендіатами міської ради стали 343 учні та студенти навчальних закладів міста. Серед них: 257 учнів загальноосвітніх та позашкільних закладів, 28 вихованців початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів та клубних формувань, 16 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл та 42 студенти ВИШів.

Майже три тисячі школярів нагородила міськрада за досягнення

«Відзначення талановитої молоді у Вінниці відбувається щороку, і з кожним роком таких дітей все більше і більше, - зазначає  в. о. міського голови Сергій Моргунов. - Це говорить про те, що освіта у місті на належному рівні, однозначно треба працювати і далі, але ми повинні гордитися тим, що у Вінниці багато обдарованих, розумних та талановитих дітей». ​



Переглядів: 9049
Поширень: 0