Переселенці з Криму та Севастополя звернулись до органів Пенсійного фонду області про виплати пенсій. Таких заяв уже 86, повідомив заступник начальника головного управління фонду у Вінницькій області Володимир Бондар. За його словами, 65 переселенців уже отримують пенсії в підвідомчих управліннях області.

До сотні кримчан будуть отримувати вінницьку пенсію

Як розповів Володимир Бондар, з 1 квітня поновлено виплати пенсій 54 пенсіонерам - військовослужбовцям, яких призвали на військову службу під час мобілізації, на особливий період до Збройних Сил України. Крім того, за загиблого під час мирних акцій громадського протесту 21 лютого 2014 року Леоніда Полянського призначена пенсія по втраті годувальника на двох дітей 2002 та 2006 років народження. За загиблого Максима Шимка його матері призначено пенсію по втраті годувальника, батько отримує пенсію за віком».

У Головному управлінні Пенсійного фонду запевняють, що виплата пенсій на Вінниччині відбудеться вчасно і в повному обсязі, тобто з 4 по 25 травня, обов’язково з передбаченими змінами і перерахунками. Зі словами Володимира Боднара, потреба коштів на виплату пенсій і допомог у травні 2014 року становить 702,6 млн.грн.. Станом на 22 травня профінансовано відповідно графіків 610,5 млн.грн. Також він поінформував, що до бюджету Пенсійного фонду України у Вінницькій області з початку року надійшло 1 млрд. 198 млн.грн. власних надходжень, що становить 103% до плану.



Переглядів: 3014
Поширень: 0