Українська мода на національне вбрання призвела до різкого зростання кількості пропозицій в травні цього року. Сьогодні на Slando налічується кілька тисяч таких оголошень. Найбільше пропозицій стосується одягу, але вишиті елементи можна продемонструвати і на оточуючих предметах або одягти у вишиваний наряд своїх чотириногих вихованців. До речі, мода на усілякі екстравагантні патріотичні штучки докотилась і до Вінниці.

«Облагородження» автомобіля обходиться приблизно в ціну простої трикотажної футболки з кольоровим принтом у вигляді вишивки. За 100 гривень вам продадуть наклейку з національним орнаментом на капот. А ось «протягнути» візерунок по всій поверхні машини - капот, дах і багажник - обійдеться в 150 гривень для легкового авто і 200 гривень для джипа.

Ціна патріотизму: наклейка з орнаментом - 100 гривень, вишиванка для цуцика - 60

Цікаво, що приблизно за ці ж гроші можна одягнути в прикрашену орнаментом одяг і домашніх улюбленців. Для маленької собачки вишита сорочка коштуватиме 60 гривень, плаття - від 100 гривень. А лляна сорочка з візерунком, виконаним вручну, обійдеться в 250 гривень.

Ціна патріотизму: наклейка з орнаментом - 100 гривень, вишиванка для цуцика - 60

А якщо національний патріотизм ви плануєте висловлюватиме не на домашній тварині, а на своєму смартфоні, то по грошах це вийде приблизно однаково.

Так, пластиковий чохол з національними мотивами на iPhone можна роздобути за 69-99 гривень, на Lenovo A706 - за 100 гривень, Nokia Lumia 800 - 130 гривень. А ось ексклюзивна модель - вишивка металізованими блискучими нитками французького виробництва на силіконових чохлах для iphone обійдеться набагато дорожче - приблизно в 400 гривень.



Переглядів: 8113
Поширень: 0