Давайте разом заб\'ємо переможний гол в ім\'я грудного вигодовування та щасливого материнства! Ми гарантуємо вам звіт за кожну гривню, яка надійде на підтримку свята!

Вінниця підтримує грудне вигодовування. Вже втретє команда ГО "Територія мам" під керівництвом члена організації, консультанта із грудного вигодовування, чарівної дружини і мами Ольги Стецюк долучається до Міжнародного тижня в підтримку ГВ, який весь світ відзначає з 1 по 7 серпня. У м. Вінниця "Свято" пройде 2 липня 2014 року.

Що ми робимо:

1. Організовуємо лекційну частину свята. У шатрах на вулиці відбувається інформаційний бум: лекції, семінари та майстер-класи провідних спеціалістів міста Вінниці на теми грудного вигодовування, вагітності, підготовки до пологів, догляду за дитиною, виховання та розвитку дітей, сімейних стосунків.

2. Створюємо оазис творчості. Неймовірні майстер-класи, класні спеціалісти, чудові теми - все це ми робимо для вагітних або для жінок, що прийшли з дітками. В той час, як мама навчається та отримує корисну інформацію, дітки сворюють чарівні вироби власними руками. Перша іграшка для дитини

3. Запрошуємо ляльків-велетнів та казкових героїв

4. Влаштовуємо показ одягу для вагітних та годуючих мам та дефіле слінгоматусь

5. Творчі виступи

6. Фотовиставка

Щороку ми намагаємось наситити наше свято ще більшими цікавинками, створити справжню платформу для спілкування, обміну досідом, підтримки такого важливого процесу в житті кожної мами та її дитяти - як грудне вигодовування. В рамках відзначення цьогорічного тематичного тижня плануємо ще багато заходів, які будуть проходити протягом цілого тижня, але то поки що сюрприз!)))

 Зробимо разом тиждень в підтримку грудного вигодовування яскравим та цікавим

Чому ми це робимо:

Ми свідомо розуміємо, що

  • Підтримка годуючих жінок в сім\'ї та громаді - це запорука успішного грудного вигодовування.
  • Проведення вихідного дня в сімейному колі, бесіди-лекції провідних спеціалістів міста з питань грудного вигодовування - це цікаво
  • Об’єднання однодумців – спеціалістів, що працюють з родинами та дітьми - це корисно.

 Зробимо разом тиждень в підтримку грудного вигодовування яскравим та цікавим

Долучайтесь і ви!

Ми порахували, що нам потрібно 5000 тис. грн. на

1. Друк інформаційних матеріалів 100 шт. * 20 грн - 2000 грн. (Грудне вигодовування. Відповіді на найчастіші запитання жінок (Голубов О.П., Нестерова В.О.) та матеріали фонду UNICEF) Ці матеріали будуть розповсюджені по районних жіночих консультаціях області (3-4 примірники на район)

2. Шатри - 3 шт. по 300 грн. - 900 грн.

3. Канцтовари та матеріали для проведення майстер-класів - 1000 грн.

4. Оренда музичної апаратури - 500 грн.

5. Каремати 10 шт. по 60 грн. - 600 грн.

Проект буде розвиватись, адже у нас постійно працює консультант із грудного вигодовування Ольга Стецюк, яка у будь-який час готова поділитися своїми знаннями та вміннями.

Підтримати проект фінансово:

1. Поповнення картки готівкою у відділеннях ПриватБанку 5168757204645958 Стецюк (Вуйко) Ольга Володимирівна

2. Поповнення готівкою в банку:

Отримувач
Вінницька обласна громадська організація «Територія мам»
Ідентифікаційний код № 38328520
Філія АТ «Укрексімбанк»,м. Вінниця
МФО 302429
р/р 26002000121355
Призначення платежу: "Безповоротна фінансова допомога для реалізації пректу "Свято-акція в підтримку міжнародного тижня грудного вигодовування 2014"

Дякуємо вам та надіємось на плідну співпрацю.



Переглядів: 3042
Поширень: 0