У Вінницькій області за три тижні інспектори ДАІ задокументували майже 40 фактів спроб дачі хабара патрульним Державтоінспекції водіями, які намагалися таким чином уникнути адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення.

Лише за три тижні ДАІшники задокументували 37 спроб дачі хабара 

Найчастіше водії пропонують хабарі, коли їх затримали за перевищення швидкості, перебування за кермом у нетверезому стані або через відсутність посвідчення водія.

Так, днями, у місті Тульчин, під час нагляду за дорожнім рухом інспектори ДПС зупинили автомобіль «ВАЗ 21013». Водій авто перевищив швидкість руху. Під час спілкування з’ясувалося, що у водія не в порядку документи. В ході оформлення матеріалів, з метою уникнення відповідальності, водій намагався «вирішити питання» запропонувавши правоохоронцям 700 гривень.

У той же час керівництво ДАІ Вінниччини проводить роботу щодо недопущення корупційних проявів особовим складом та підвищення фахової підготовки працівників підрозділу. Тільки за три тижні прийнято рішення про звільнення чотирьох співробітників ДАІ за негативні прояви.



Переглядів: 2848
Поширень: 0