У Вінниці з 21 липня по 22 жовтня буде реалізовуватися проект «Рівні можливості: журналістика для всіх». Групу людей з обмеженими фізичним можливостями навчатимуть основам журналістики. Бажаючим пройти навчання потрібно до 20 липня заповнити он-лайн анкету. Оскільки група складатиметься з 20 осіб, відбір учасників здійснюватиметься на основі анкет. Участь у проекті безкоштовна. Також організатори забезпечать усіх учасників харчуванням та компенсують витрати на проїзд і проживання для мешканців з Вінницької області.

У Вінницькій області проживає понад 32 тисячі людей з інвалідністю, з них: більше 2 тисяч - люди на візках. «Перебуваючи вдома люди з обмеженими фізичними можливостями не отримують необхідних знань, умінь та навичок для самореалізації. Ми пропонуємо підвищити рівень їх соціально-трудової інтегрованості, залучивши до журналістської діяльності. Проект «Рівні можливості: журналістика для всіх» має на меті навчити групу з 20 людей, які є жителями Вінниці та Вінницької області, основам журналістики. Адже сучасний рівень розвитку технологій дозволяє людям з інвалідністю повноцінно займатися журналістикою, наприклад, збирати інформацію з допомогою Інтернету та телефону», – каже координатор проекту Дарія Тихонова.

Організатором проекту є ГО «Гармонія». Щоб потрапити на навчання потрібно заповнити он-лайн анкету, що розташована за посиланням, це потрібно зробити до 20 липня включно. Оскільки у групі навчатиметься 20 людей, експертна комісія відбере учасників за результатами заповнених анкет. Навчання триватиме з 21 липня по 22 жовтня. Воно проходитиме у Вінниці на базі ГО «Гармонія» та інформаційного центру «Вікно в Америку». Організатори забезпечують всіх учасників харчуванням та компенсують витрати на проїзд і проживання для людей з Вінницької області.



Переглядів: 8371
Поширень: 0