Медичне обладнання для Вінницького військово-медичного центру міноборони, що на вулиці Свердлова, передали представники Муніципальної поліції. Апаратура необхідна для лікування поранених бійців у АТО.

Муніципальна поліція разом із іншими меценатами Вінниці придбали інфузійний та шприцевий насос «HEACO» британського виробництва. Загальна вартість переданого обладнання – майже 22,8 тис. грн.

25 липня обладнання передали керівники вінницької Муніципальної поліції Олександр Манзюк, Віталій Чигур та начальник поліції Василь Гайовик.

Для лікування поранених в АТО обладнання вінницькому військовому шпиталю передала Муніципальна поліція

До збору необхідної суми Муніципальною поліцією долучилися колективи КП ЖЕК №12, КП ЖЕК №5, ТОВ «ЖЕО»,  ПП «Бокуд», ЖЕК №25 та ЖЕК №6. В результаті придбали шприцевий насос «HEACO» SN-50C6. А для купівлі інфузійного насосу «HEACO» SN-1500H кошти надало ТОВ «Будсервіс-3».

Благодійники розповідають, що вже вдруге надають допомогу військово-медичному центру. Нещодавно передано медикаментів та постільної білизни на 20 тисяч гривень, а тепер, після консультації з лікарями центру, придбали й обладнання.

Для лікування поранених в АТО обладнання вінницькому військовому шпиталю передала Муніципальна поліція

Як розповів помічник начальника військово-медичного центру Віталій Колесюк, наразі заклад повністю забезпечений медикаментами, але потреба у обладнанні ще залишається, у тому числі – для мобільного вінницького шпиталю, який працює у зоні АТО. Щоправда, у шпиталі зазначають, що перед тим, як купувати допомогу для закладу, бажано порадитись із медиками закладу, адже трапляється, що деяких медикаментів та обладнання вдосталь, а щось, навпаки – у дефіциті.

Наразі, за словами Віталія Колесюка, у військово-медичному центрі сподіваються на допомогу у придбанні автомобіля швидкої допомоги, який передадуть вінницькому мобільному шпиталю у зону АТО. Меценати долучаються, триває збір коштів.



Переглядів: 5796
Поширень: 0