Як заклик проти війни та кровопролиття, вінницькими громадськими активістами та митцями було створено відеоролик. Він з’явився у мережі Інтернет на дев’ятий день з дня трагедії, яка сталась в українському небі – падіння та загибелі пасажирів «Боїнга 777». У зйомці ролику взяла участь майже сотня небайдужих вінничан, які 24 липня стали учасниками соціальної акції та запалили «свічки пам’яті» на майдані Стуса.

Відеоролик тривалістю близько трьох хвилин, покликаний донести заклик вінничан припинити кровопролиття на сході України, з’явився у Інтернеті минулої суботи. Автором кліпу стала творча команда «МаДенарт» під керівництвом Дениса Дитинюка, суперфіналіста шоу «Україна має талант».

Для зйомки частини відеоролику було використано кадри соціальної акції, що відбулася у Вінниці 24 липня. Тоді на площу біля Книжки вийшла майже сотня вінничан, аби запалити «свічки пам’яті» по загиблих у авіакатастрофі «Боїнгу 777». Співорганізатором заходу став Благодійний фонд «Подільська громада». За словами виконавчого директора фонду Андрія Дручинського, такою символічною акцією вони хотіли підтримати родини загиблих у авіакатастрофі.

Відеоролик можна переглянути нижче:



Переглядів: 5515
Поширень: 0