Як розповіли у адміністрації готелю, цей заклад розраховано на людей з середніми та високими статками. У кожному з номерів - рідкокристалічні телевізори, великі ліжка, обладнанні ванні кімнати.

- Сюди приїжджають і молодята на першу подружню ніч, і туристи, і городяни, - каже адміністратор закладу. – Найбільше в нас клієнтів у будні. Буває таке, що вже всі номери зайняті, а бажаючі – ідуть і ідуть.

Готелі останнім часом здаються вінничанам прибутковим бізнесом. Принаймні, їх кількість зростає. Як розповів головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та туризму вінницької міської ради Віктор Мазурик, на початок цього року у базі їхнього відділу зафіксовано вже 15 готелів. Хоча за останні кілька місяців могли з’явитися і нові.

- Останнім часом з’являються маленькі готелі, - каже пан Мазурик. – Зазвичай, вони розташовані на окраїні міста. Буває, що тільки одна кімната відпочинку – і це вже готель.

Серед причин появи маленьких готелів – не тільки наближення Євро-2012, але й зріст кількості відпочиваючих у Вінниці. Серед вже давно відомих у місті готелів: „Поділля”, „Версаль”, „Жовтневий”, „Савой”, «Вінниця» „Буржуй”, „Гостинний двір”, „Електрик”, „Профспілковий” та „Південний Буг”.


Переглядів: 3206
Поширень: 0