За останні роки переважна більшість магістральних доріг у Вінниці вже приведена до належного стану. Тому комунальні служби отримали можливість з кожним роком збільшувати обсяг робіт по ремонту тротуарів.

За інформацією департаменту комунального господарства та благоустрою, в 2013 році розпочалися роботи з капітального ремонту тротуарів центральної частини міста, а саме: вул. Театральна та вул. Артинова (від вул. Соборної до вул. Л. Толстого), вул. Інтернаціональна, Кропивницького та П. Осипенко (від вул. Соборної до вул. Володарського), вул. Першотравнева (від вул. Соборної до вул. Визволення). Всього зроблено майже 3 тис.м2 тротуару з асфальтобетонним покриттям.

У 2014 році вже завершені роботи по капітальному ремонту тротуару по вул. А. Артинова (від вул. Л. Толтого до Першотравневої) площею майже 2 тис. м2. Решту розпочатих робіт планується завершити протягом серпня та вересня поточного року, загальною площею близько 3200 м2.

Далі департамент комунального господарства та благоустрою планує виконати капітальний ремонт ділянок тротуарів по вул. Д. Нечая (від вул. Декабристів до вул. Енгельса), вул. Островського (від пл. Жовтневої до вул. Нансена), вул. Хлібна (від вул. Гоголя до вул. Соборна), а також – влаштувати тротуар по вул. І. Богуна (від вул. Руданського до вул. Бєлінського) з розширенням проїжджої частини. Ці роботи планується розпочати найближчим часом і проводити по мірі фінансування з бюджету.

За інформацією департаменту капітального будівництва цьогоріч по вулиці Козицького, від вежі до вулиці Першотравневої, заасфальтовано більше тисячі квадратних метрів тротуару й більше двох тисяч м2 тротуару по вулиці Грушевського.

Наразі завершується асфальтування тротуару по вулиці Литвиненка. Працівники департаменту капітального будівництва розповідають, що тротуар по цій вулиці був сильно пошкоджений, і люди неодноразово зверталися з проханням покласти тут новий асфальт. Роботи розпочалися у червні цього року, планується, що вони завершаться у серпні. Асфальтування охоплює ділянку від вулиці Пирогова до Литвиненка, 40. Асфальт якісний, і, як зазначають у департаменті капітального будівництва, слугуватиме більше 10 років.



Переглядів: 3454
Поширень: 0