Чай та кава присутні у повсякденному житті будь-якою людини. І не важливо хто ти -  лікар, школяр, пенсіонер чи директор великого підприємства. Усіх об’єднує відчуття теплоти, розслабленості, що нам дарує чай, або прилив енергійності та бадьорості від кави. Для багатьох є традицією випити чашечку чаю перед сном, або при теплій зустрічі з особливо важливими людьми.

Нажаль, у нинішній суспільно-політичній ситуації в нашій країні існують ті, хто сумують за цією теплотою. І це – наші військові, які залишили свої домівки та родини заради нашого з Вами спокійного сну, посмішки наших дітей під мирним небом та надії на щасливе майбутнє.

Допоможемо українським військовим відчути смак домашньої теплоти!

Організатори проекту «Мистецькі вихідні» пропонують провести акцію «Принеси чай або каву – подаруй військовим смак домашньої теплоти». Всю зібрану продукцію буде направлено у вигляді гуманітарної допомоги нашим військовим у зону АТО.

Цієї суботи о 18:00 год. проект «Мистецькі вихідні» розпочнеться на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки,  Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, на площі Незалежності та біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб» (мікрорайон Пирогово).

24 серпня 2014 року, з нагоди відзначення 23-ї річниці Дня незалежності України на майдані Незалежності відбудеться 3-й Фестиваль сучасного українського мистецтва «Подільська пектораль». У рамках фестивалю відбудеться акція – майстер-клас  «Здійсни свій патріотичний внесок – підтримай українську армію».  Принеси чай або каву та виготов своїми руками сувенір з національною символікою.

Не залишайтесь байдужими! Приходь на майдан Незалежності та поділіться частинкою тепла з нашими військовими!

Довідки за номером 0432 59-50-53



Переглядів: 3660
Поширень: 0