Зведений загін вінницької міліції несе службу в Донецькій області. Бійцям доводиться виконувати ризиковані завдання з охорони громадського порядку, цілодобово перевіряти увесь транспорт на блок-постах, аби запобігти ввезення зброї, вибухівки, проникнення осіб, які виношують злочинні плани по дестабілізації обстановки.

Як проходить служба вінницьких міліціонерів в зоні АТО

Керівник загону заступник начальника УМВС Сергій Сокиран розповідає, що головне завдання, яке стоїть перед нашими бійцями – це зробити все залежне, аби гарантувати безпеку людей у місті.

За словами полковника міліції, вінницькі міліціонери нещодавно затримали на блок-посту чотирьох підозрілих осіб, які намагалися виїхати з зони бойових дій під виглядом священнослужителів. За словами Сергія Сокирана, надійшло відповідне орієнтування про те, що особи, які підозрюються в сепаратизмі, намагаються втекти, маскуючись під священників. При собі чоловіки мали підробні документи. Правоохоронці затримали «святих отців» та передали відповідним службам, які перевірятимуть їх справжню біографію та чим вони займались в зоні бойових дій.

Як проходить служба вінницьких міліціонерів в зоні АТО

Ще на одному з блок-постів міліціонери затримали двох кур’єрів, які перевозили значні суми коштів – понад 660 тисяч гривень. Чоловіки, які пересувалися на «Таврії» стверджували, що це їх особисті заощадження. В міліціонерів це викликало великі сумніви. Яке справжє призначення цих коштів і чи не мали вони піти на фінансування терористів – з’ясують слідчі.

Як проходить служба вінницьких міліціонерів в зоні АТО

Вінницькі міліціонери, патрулюючи вулиці міста, оперативно реагують на будь-які протиправні дії. Приміром, днями було затримано трьох грабіжників, які відібрали сумку з особистими речами та грішми у місцевої жительки. Викрадене було повернуто жінці, а зловмисники відповідатимуть по закону.

Як проходить служба вінницьких міліціонерів в зоні АТО

Ризикована служба продовжується.

Як проходить служба вінницьких міліціонерів в зоні АТО

Місцеві жителі дякують нашим міліціонерам за служіння людям, за те, що з їх приходом у місті діє закон, а не право сильного. Слова подяки прозвучали для наших правоохоронців і у місцевій газеті. Хай щастить вам, наші воїни, повертайтесь додому живими і неушкодженими.



Переглядів: 4023
Поширень: 0