29 серпня на Площі Незалежності (біля міськвиконкому) Центр підліткових клубів за місцем проживання «Універ» проводе для вінничан «День відкритих дверей». Вихованці та педагоги центру показуватимуть усім свої вміння та таланти, тим самим запрошуючи нових дітей до занять. На гостей чекатимуть святковий концерт та чисельні виставки, майстер-класи, презентації. Початок – 16:00.

Центр підліткових клубів «Універ» відчиняє двері перед новими вихованцями

На разі в системі підліткових клубів займається близько півтисячі підлітків. Діапазон напрямів роботи надзвичайно широкий – це і клуби інтерактивного спілкування (український, англійський та польський), і студія журналістики, і туристична секція, і дитяче екскурсійне бюро – всього понад десять об’єднань.

«29 серпня ми хочемо для вінничан провести «День відкритих дверей». Вихованці та педагоги Центру показуватимуть усім свої вміння та таланти, тим самим запрошуючи нових дітей до занять. На гостей чекатимуть невеликий концерт та чисельні виставки, майстер-класи, презентації. Початок – о 16 годині», – каже директор Центру підліткових клубів за місцем проживання «Універ» Віра Балєєва.



Переглядів: 3931
Поширень: 0