КП «Центр концертних та фестивальних програм» оголошує набір дітей на новий навчальний сезон 2014/2015 рр. на нові європейські напрямки:

  • Апсайклінг, новий європейський напрямок (виготовлення та конструювання предметів інтер’єру, картин, іграшок з використаних неорганічних відходів);
  • Англійська мова (викладання матеріалу у ігровій формі);
  • Хенд-мейд (виготовлення прикрас, віночків, елементів декору);
  • Тістопластика (розвиток моторики рук у дітей дошкільного віку).

Вінничан запрошують на сімейні гуртки сучасних європейських напрямків

Всі напрямки гурткової роботи ведуть професійні фахівці з високим педагогічним досвідом та мають на меті проведення якісного дозвілля дітей різних вікових категорій, розкриття творчого та освітнього потенціалу майбутнього покоління, розвивають об’ємно-просторове та художнє мислення.

КП «Центр концертних та фестивальних програм» може надавати такого виду послуги не тільки дітям, але й їх батькам, адже всі гуртки сімейного спрямування, де діти можуть творить власні витвори та отримувати нові знання разом з своїми батьками, заняття проводяться в будні і вихідні, що є зручним для батьків не залежно від їхньої зайнятості.

У Центрі створені всі необхідні умови для комфортного перебування дітей та їх батьків, у всіх приміщеннях зроблено сучасний ремонт, обладнано всіма необхідними меблями.



Переглядів: 6242
Поширень: 0