Найстаріший український жіночий конкурс «Міс Україна» вперше за свою 25-річну історію ризикує пройти заочно.

Складна соціально-політична ситуація в країні змушує Національний комітет конкурсу «Міс Україна» проводити традиційне свято краси в нетрадиційному форматі.

- Зайвий пафос, святкові та концертні виступи сьогодні недоречні. Водночас на найпрестижнішому світовому конкурсі «Міс світу», який цього року відбудеться в Лондоні, Україна має бути гідно представлена, - прокоментував голова комітету «Міс Україна» Сергій Матяш.

В містах і містечках України пройшли відбіркові тури. Фото 24 фіналісток організатори опублікували на сайті jetsetter.ua і запропонували користувачам інтернет-голосування. Запевняють, його результати будуть враховані під час прийняття остаточного рішення членами журі конкурсу.

Трохи здивувалися, але з розумінням поставилися до такого рішення учасниці. Цього року за звання найгарнішої змагатимуться аж двоє вінницьких дівчат. Одна - переможниця цьогорічного конкурсу «Міс Вінниця» Тетяна Кіяшко, друга - випускниця Вінницького медичного коледжу ім. Заболотного Ірина Ярмоленко, родом з Летичева Хмельницької області, яка представлятиме своє рідне містечко. Обидві красуні - уже не новачки в подібних змаганнях, так що мають усі шанси на перемогу. Ось тільки як за неї боротимуться, поки що достеменно сказати не можуть.

У конкурсі «Міс Україна 2014» змагаються аж дві вінничанки, але поки що… віртуально
Тетяна Кияшко

- Я не можу вам багато розповісти, - зізнається Тетяна Кіяшко. - Кілька днів тому мені подзвонили з комітету й повідомили, що наші фото виклали на голосування. Дати проведення фіналу чи будь-яких інших попередніх заходів не назвали. Я ніколи всерйоз не ставилася до таких інтернет-рейтингів. Помітила, що як правило, їх фаворитка не визнається найкращою й на сцені. Звісно ж, у своєму профілі в соц-мережі надіслала посилання на сайт голосування, але друзів спамом не закидаю. У той же час, я розумію, що теперішня ситуація в Україні не дозволяє проводити конкурс.

Визнана красуня Тетяна Кіяшко спробувала страти учасницею жіночого конкурсу і з першого разу була обрана найгарнішою дівчиною Вінниці 2014 року.

Ірина Ярмоленко - кралечка з милими завиточками цього року закінчила Вінницький медичний коледж ім. Заболотного. Одразу влаштувалася медсестрою у хірургічне відділення обласної лікарні Пирогова. Паралельно працює в клініці та навчається на заочному відділенні за спеціальністю «менеджер з туризму». Гарну фізичну форму підтримує в тренажерній залі. Дівчину зараз не турбує, як саме проходитиме фінал, поки що вона радіє цій маленькій перемозі.

У конкурсі «Міс Україна 2014» змагаються аж дві вінничанки, але поки що… віртуально
Ірина Ярмоленко

- Я ще з дитинства мріяла потрапити саме на цей конкурс. Пройшла кастинг у Києві, і коли побачила свою фотографію серед фіналісток, плакала від щастя!

Свого часу Ірина була учасницею конкурсу «Міс Вінниця» та Miss Teen Ukraine, під час яких отримала безцінний досвід.



Переглядів: 6505
Поширень: 0