Керівник вінницької міліції Ігор Моренець під час першої прес-конференції поділився з представниками мас-медіа найактуальнішими питаннями діяльності міліції в сучасних умовах та відповів на їх численні запитання.

У Вінниці активізується робота патрульно-постової служби та дільничних інспекторів

Серед першочергових завдань, на яких новопризначений очільник УМВС акцентуватиме вінницьких правоохоронців – це охорона громадського порядку, безпека громадян, профілактика та розкриття злочинів. Ігор Моренець зазначив про необхідність активізації роботи блоку громадської безпеки, зокрема, тих, хто безпосередньо спілкується з населенням, здійснює профілактику правопорушень та їх розкриття по гарячих слідах – патрульно-постової служби міліції, дільничних інспекторів.

У Вінниці активізується робота патрульно-постової служби та дільничних інспекторів

Окремо начальник УМВС зупинився на питанні забезпечення правопорядку, особливо в прикордонних зонах у складних умовах зовнішньої агресії на Сході України та можливих ризиків проникнення на територію області диверсантів, осіб з метою дестабілізації обстановки в регіоні. Всю інформацію підозрілого характеру громадяни можуть повідомляти в цілодобовому режимі за телефоном 59-30-45.

У Вінниці активізується робота патрульно-постової служби та дільничних інспекторів

Ігор Моренець зазначив, що сподівається на підтримку громадськості, яка демонструє активну діяльність, небайдужість до усіх процесів, що відбуваються в державі та на Вінниччині. Вчорашня зустріч з громадським активом засвідчила їх готовність до співпраці з міліцією заради спільної справи – забезпечення в області стабільності, правопорядку, безпеки людей, готовності дати відсіч будь-яким загрозам спокою в регіоні.



Переглядів: 3602
Поширень: 0