Віднедавна щоп’ятниці Вінницька громадська організація молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» влаштовує вечірні посиденьки для бажаючи переглянути старі добрі фільми та мультфільми просто посеред галявині в парку Дружби народів.

В парку Дружби Народів удруге відбувся проект "Кінотеатр під відкритим небом"

Перший показ обмежився кількома коротенькими мультфільмами «Жув був пес», «Капітошка», «Безтолковий комбат» та «Як котик і песик мили підлогу». Минулої п’ятниці запустили один мультфільм, але довгий «Сезон полювання». Для зручності організатори видають каремати на час перегляду.

В парку Дружби Народів удруге відбувся проект "Кінотеатр під відкритим небом"

За словами голови організації Раїси Панасюк ідея проводити такі покази виникла з бажання, щось робити чудове для об’єднання людей: «Виникла ідея показувати фільми в Парку Дружби народів який знаходиться недалеко від Центру реабілітації «Гармонія» і є бажання робити хороше там де ми є. Парк є місцем відпочинку для нас де ми гуляємо і ми хотіли вкласти свої ідеї в розвиток парку, тим більше що зараз парк починає розвиватися і будь-які ідеї сприймаються»

Проект «Кінотеатр під відкритим небом» отримав підтримку від Вінницької міської ради на конкурсі соціально-культурних проектів в 2014 році. В рамках проекту планувалось проводити кіносеанси, спорудити спільно з БФ «Без кордонів» та партнерами інклюзивний дитячий майданчик і облаштувати «Галявину творчості» де б проводились різноманітні заходи, майстер-класи.

В парку Дружби Народів удруге відбувся проект "Кінотеатр під відкритим небом"

На даний час з запланованого проводять покази мультфільми та споруджують інклюзивний дитячий майданчик не зважаючи на те, що через ситуацію в країні проект не отримав фінансування, організації намагаються власними силами реалізувати проект.



Переглядів: 3794
Поширень: 0