Українська залізнична швидкісна компанія (УЗШК) скасувала швидкісний поїзд класу "Інтерсіті +" №761/762 Київ-Вінниця-Одеса-Київ.

Як повідомили порталу ЦТС в УЗШК, поїзд перестав курсувати з 15 вересня. При цьому причини, за якими він був скасований і чи буде повернутий, представник УЗШК не уточнив.

Поїзд виїжджав близько шести годин ранку з Києва та прибував до Одеси приблизно о 13 годині дня. Зворотно склад відправлявся близько о 15 годині і прибував до Києва приблизно в 22:00.

На лінії з липня експлуатувався швидкісний поїзд "Тарпан" виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. На маршруті склад розвивав швидкість до 120 км/год.

Нагадаємо, зараз поїзди класу "Інтерсіті +" (крім "Тарпана" це також Hyundai і двоповерхові Skoda) використовуються на маршрутах Київ-Харків, Київ-Львів, Київ-Запоріжжя, Київ-Дружківка, Київ-Трускавець.

Відзначимо, що днями міністр інфраструктури Максим Бурбак заявив про можливість запуску поїзда класу "Інтерсіті +" Київ - Кривий Ріг та Київ - Кривий Ріг - Нікополь.



Переглядів: 4206
Поширень: 0