27 вересня під час несення служби по вулиці Ватутіна у Вінниці державтоінспектори виявили та вилучили у водія мікроавтобусу "LDV Convoy" 100 ящиків з пляшками, наповненими прозорою рідиною з етикеткою "Горілка Олександрія Пшенична". Мешканець Вінницького району перевозив «горючу» рідину без відповідних документів.

На Тяжилові, у 23-річного водія вилучили 2 тисячі пляшок горілки

Під час огляду в багажному відділенні автомобіля виявлено ящики в кількості 100 штук (2000 скляних пляшок) ємністю 0,5 літра кожна. Будь-які документи на товар у водія були відсутні.

За словами 23-річного водія, він працює експедитором на одному з ТОВ та завантажив продукцію на складі, а накладні просто не встиг отримати.

На Тяжилові, у 23-річного водія вилучили 2 тисячі пляшок горілки

При візуальному огляді пляшок працівники міліції виявили, що наклеєні на них марки акцизного податку містять явні ознаки підробки.

Зразки вилученої продукції та акцизних марок направлено на експертизу до Науково-дослідного експертного-криміналістичного при обласній міліції.

Зараз автомобіль з вантажем поміщено на арештмайданчик. Триває перевірка.

На Тяжилові, у 23-річного водія вилучили 2 тисячі пляшок горілки

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 199 КК України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



Переглядів: 6548
Поширень: 0