В обласному управлінні внутрішніх справ відбулась зустріч керівництва блоку громадської міліції з керівництвом штабів політичних партій, в ході якої були обговорені питання співпраці задля забезпечення законності виборчого процесу, недопущення різного роду провокацій.

На кожній виборчій дільниці правопорядок забезпечуватимуть мінімум по два працівники міліції

Заступник начальника УМВС – керівник міліції громадської безпеки Роман Мушак окреслив коло діяльності вінницької міліції в ході проведення виборчого процесу задля належного забезпечення охорони громадського порядку.

На кожній виборчій дільниці правопорядок забезпечуватимуть мінімум по два працівники міліції

В обласному управлінні внутрішніх справ з початком виборчих перегонів розгорнуто роботу оперативного штабу, який в цілодобовому режимі акумулює, узагальнює та аналізує інформацію щодо можливих порушень в ході перебігу виборчої кампанії. Такі ж штаби працюють і в кожному районному підрозділі міліції.

За словами в.о. начальника управління громадської безпеки Ігоря Слободянюка, громадяни, кандидати в народні депутати, їх представники мають змогу цілодобово повідомляти інформацію про відомі їм порушення на відкриту лінію 59-30-45. Міліція оперативно реагуватиме на усі без виключення повідомлення.

На кожній виборчій дільниці правопорядок забезпечуватимуть мінімум по два працівники міліції

На кожній виборчій дільниці правопорядок забезпечуватимуть мінімум по два працівники міліції. Присутній на зустрічі заступник начальника УГБ Василь Стаховський підкреслив, що міліція надаватиме в межах своєї компетенції допомогу усім учасникам виборчих перегонів.

В свою чергу керівники виборчих штабів політсил подякували за можливість прямого спілкування, зусилля міліції по забезпеченню правопорядку та стабільності в регіоні та висловили свої побажання щодо ефективної співпраці.



Переглядів: 3310
Поширень: 0