Близько третьої години ночі до жінки подзвонив невідомий та представившись працівником міліції, повідомив про те, що її син затриманий правоохоронцями за бійку. Для владнання питання зловмисник назвав суму в сім тисяч гривень.

На жаль, замість того, аби подзвонити сину, стурбована мати домовилась про зустріч із шахраєм. Через півгодини після дзвінка, зловмисник під’їхав до будинку, в якому проживає пенсіонерка та забрав гроші.

Повернувшись додому, жінка все ж таки вирішила зателефонувати сину. Як виявилось, із ним усе гаразд. Зрозумівши, що її ошукали вона одразу звернулась по допомогу до працівників міліції.

Наразі слідчим відділом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Даний вид злочину передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Міліція вкотре закликає громадян не втрачати пильність, аби не стати жертвою шахраїв. Не довіряйте незнайомцям! Якщо Вам зателефонували невідомі і під будь яким приводом просять перерахувати чи віддати гроші – не гайте часу, звертайтеся до міліції.



Переглядів: 2983
Поширень: 0