Під час несення служби працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль «Renault Kangoo», яким керувала молода жінка. Під час перевірки з’ясувалося, що даний автомобіль з вересня місяця розшукують столичні правоохоронці.

Така новина від інспекторів ДАІ здивувала 25-річну власницю іномарки, і спочатку вона подумала, що це якесь непорозуміння, але міліціонери надали підтверджуючу інформацію. 16 вересня даний автомобіль був викрадений у власника і зараз знаходиться у переліку розшукуваних.

Зі слів жінки, дану автівку вона придбала на авторинку в Києві. Ціна приваблива, до того ж знижку продавець гарну зробив. На перереєстрації транспортного засобу у встановленому законом порядку, де перевірили б чи не розшукується ця машина правоохоронними органами, вінничанка вирішила заощадити.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 3489
Поширень: 0