У Вінниці розпочалась перша зимова негода. Дорожні служби ще на світанку розпочали посипати тротуари та дороги. Якщо ж опади будуть інтенсивними – вийде спецтехніка, яка розчищатиме сніг. У двори висоток, щоб розгорнути сніг і не давати йому накопичуватись, вже вийшли трактори.

Сьогодні під ранок у Вінниці пішов перший сніг.

Вінницькі дорожники та працівники ЖЕКів вийшли на зимове прибирання

З 5:30 комунальні служби вже обробляють тротуари та проїжджу частину протиожеледними матеріалами. Зараз над цим працюють біля 70 дорожників та 19 спецмашин і навантажувачів. За словами начальника відділу з утримання об’єктів благоустрою В’ячеслава Хілінського, якщо снігопад буде продовжуватися, то незабаром буде пущено техніку, яка розчищатиме від снігу тротуари, після чого виїде і спецтехніка для розчистки доріг.

Піщано-соляною сумішшю посипаються і проїжджі частини прибудинкових територій. «Двірники ще зрання провели посипку дворів та майданчиків біля під’їздів, але враховуючи те, що сніг не припиняється, а стає ще більш інтенсивним, значного ефекту це не дає. Тому розпочато пуск техніки, яка прочищатиме проїжджі частини, щоб в разі, якщо вдарить мороз, «снігова каша» не примерзла до асфальтного покриття», - зазначає в.о. директора департаменту житлового господарства Олег Лаврік. Загалом на розчистку дворів вийшло 17 тракторів. ​



Переглядів: 4559
Поширень: 0