На базі Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону, що у Вінниці продовжують проходити лікування та реабілітацію військовослужбовці-учасники АТО. На даний час понад 500 із них пройшли оздоровлення у фізіотерапевтичній клініці.

Як відновлюють бійців АТО у Вінницькому військово-медичному госпіталі

У відділеннях та кабінетах клініки лікування проводиться на основі природних факторів з широким застосуванням бальнеологічних, фізіотерапевтичних, нетрадиційних та реабілітаційних комплексів, методів та методик. 

Фізіотерапевтичне лікування є невід’ємною частиною зокрема, комплексного лікування хворих хірургічного та терапевтичного профілів.

Як відновлюють бійців АТО у Вінницькому військово-медичному госпіталі

- Електролікування, магнітолікування, світлолікування, лазеротерапії механотерапія, баротерапії, грязелікування, ЛФК - це далеко не повний список того, що ми використовуємо для лікування та реабілітації учасників АТО, - зазначив начальник клініки полковник м/с В’ячеслав  Сивак. - Протягом цього року впровадження вісім нових методик для лікування військовиків, які під час виконання завдання на сході країни отримали кульові та міновибухові поранення, черепно-мозкові травмами, різноманітні переломи, - розповів офіцер.

Як відновлюють бійців АТО у Вінницькому військово-медичному госпіталі

Варто зазначити, що щорічно отримують лікування й проходять реабілітацію у фізіотерапевтичній клініці більше 6 000 хворих, відпускається понад 250 000 різноманітних процедур та маніпуляцій.



Переглядів: 5089
Поширень: 0