Про це повідомили у Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти.

- Після того, як на сайті були розміщені результати ЗНО з української мови і літератури, усі кинулись їх дивитись, тож сервер не витримав навантаження і працював дуже повільно, - пояснили у центрі. – База даних захищена надійно.

Наразі вже завершено обробку відповідей та визначено результати ЗНО з математики. Сертифікати ж у Регіональному центрі чекають до 26-28 червня.

Між тим стало відомо ім’я першого випускника, який із трьох предметів набрав найбільше балів – 200. Це Олександр Соболь, учень Фурсівської школи Білоцерківського району, повідомляють на сайті Українського центру. Визначені також прізвища 24 учасників ЗНО, які також отримали по 200 балів. Чи є серед них вінничани, у регіональному центрі кажуть, що стане відомо трохи пізніше, коли з Києва надійдуть усі дані. Адже тестові зошити вінничан – учасників ЗНО - перевіряють в інших регіонах. Також у регіональному центрі кажуть, що є випадки анулювання робіт вінницьких учасників ЗНО. Скільки і за що, також стане відомо після отримання повних статистичних даних.


Переглядів: 2968
Поширень: 0