Працівники карного розшуку міської міліції затримали трьох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у скоєні пограбування. Чоловіки, застосувавши фізичну силу до 37-річного місцевого жителя, забрали у нього золотий ланцюжок, мобільний телефон та ключі.

5 листопада близько 20.00 год. до чергової частини міської міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці Можайського до нього підійшли троє невідомих осіб та, застосувавши фізичну силу, зірвали з шиї золотий ланцюжок, відібрали ключі від квартири та автомобіля.

За словами начальника Вінницької міської міліції Юрія Куцого, завдяки оперативності працівників карного розшуку, грабіжників вдалося затримати. Ними виявилися безробітні вінничани, які раніше відбували покарання за крадіжки. Золотий ланцюжок потерпілого зловмисники здали у місцевий ломбард.

Зараз підозрювані знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції перевіряють їх причетність до інших аналогічних злочинів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення. Триває слідство.



Переглядів: 3152
Поширень: 0