Вінницькі міліціонери активно протидіють незаконному обігу наркотиків на території міста та області, лише за кілька днів правоохоронці виявили чотири факти незаконного зберігання наркотичних речовин.

Всіх чотирьох любителів наркозілля працівники міліції затримали на вулицях обласного центру.

5 листопада під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста Вінниці по вулиці Примакова працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків було затримано 28-річного вінничанина. Чоловік, помітивши правоохоронців, викинув на землю паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. Як з’ясувалось у згортку був амфетамін.

Ще одного любителя синтетичних наркотиків затримали працівники відділу ДАІ міста Вінниці по вулиці Енгельса.

Цього ж дня під час несення служби оперативники карного розшуку спільно з дільничними затримали 33-річного чоловіка, в якого під час поверхневого огляду вилучено три таблетки психотропної дії.

6 листопада працівниками батальйону патрульно-постової служби по вулиці В.Порика був зупинений 20-річний городянин. Біля молодика на землі було виявлено та вилучено прозорий поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження.

Вилучене наркозілля правоохоронці передали на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при обласній міліції.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі правопорушення любителям наркозілля загрожує ув’язнення на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.



Переглядів: 3065
Поширень: 0