Працівники карного розшуку вінницької міської міліції затримали 26-річного чоловіка, який з власної зброї поранив місцевого жителя, здійснивши близько чотирьох пострілів йому у голову.

Близько дев’ятої години вечора до міського відділу міліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що в них знаходиться 52-річний чоловік з пораненнями в області голови. Слідчо-оперативна група, яка виїхала до лікарні, опитала потерпілого. За його словами, годиною раніше він проводив плановий обхід підвальних приміщень будинків, так як є працівником одного з місцевих відділів ЖЕКу. В той час, коли чоловік перевіряв труби, до нього в підвал спустився невідомий та почав сварку. В результаті чоловік дістав пістолет та здійснив близько чотирьох пострілів в бік голови працівника ЖЕКу.

За словами начальника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого, працівники міліції затримали раніше засудженого за крадіжки 26-річного вінничанина, який проживає в тому ж будинку, де стався інцидент. Свою провину зловмисник повністю визнає та пояснює тим, що переплутав чоловіка з іншим.

З місця пригоди працівниками міліції було вилучено пневматичний пістолет та направлено на експертизу в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням строком від трьох до семи років. Проводяться слідчі дії.



Переглядів: 4316
Поширень: 0