6 та 10 листопада 2014 рокуна базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» МСПУпроходили тренінги на тему:«Репродуктивні права людини з інвалідністю»,які проходила ГО «Паросток» спільно з партнером ГО «Вісь» у рамках реалізації проекту «Життя вище інвалідності: репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю», підтриманого програмою „Здоров’я жінок України” Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу. Учасниками тренінгів були соціальні працівники м.Вінниці та Вінницької області і студенти Вінницького соціально-економічного інституту.

Репродуктивні права людини з інвалідністю

Головна мета тренінгів – ознайомлення зосновними принципаминедискримінаційного обслуговування та надання соціально-психологічних послуг жінкам з інвалідність у сфері репродуктивного здоров’я,– формування толерантного ставлення до цієї категорії жінок фахівців соціальної сфери.

Репродуктивні права людини з інвалідністю

Організатори тренінгів висловлюють щиру подяку за сприяння у проведенні заходів Вінницькому обласному центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді, представництву Червоного хреста у Вінницькій області та Вінницькому соціально-економічному інституту.

Ми віримо у те, що небайдужість однієї людини здатна змінювати світ.
 



Переглядів: 3379
Поширень: 0