За інформацією департаменту цивільного захисту ОДА, Вінницька область надала учасникам АТО та жителям звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей продуктової та іншої допомоги на загальну суму 19 286, 536 тис.грн.

Так, для бійців 9-го батальйону територіальної оборони областю направлено 450 комплектів теплого одягу, взуття, білизни та пересувна лазня.

Товариством Червоного Хреста України у Вінницькій області для внутрішнього переміщення 1499 осіб з Криму та східних регіонів України на територію Вінницької області надано гуманітарну допомогу на загальну суму 204,331 тис.гривень.

Військово-медичному клінічному центру Центрального регіону, де лікуються бійці, які отримали поранення в зоні АТО, надана допомога на загальну суму 10 тис. грн. (засоби гігієни і марлеві комплекти).

Окрім того, працівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади зібрані кошти для придбання теплих речей для військовослужбовців в зоні АТО на суму 90 тис.151грн.

Для довідки:

З метою оперативного опрацювання інформації, яка надходить від волонтерів та громадських організацій стосовно антитерористичної операції на сході України, визначений та працює телефон «Гарячої телефонної лінії», про що 8 серпня 2014 року розміщено інформацію на першій сторінці веб-сайту облдержадміністрації. На даний час звернулося 25 осіб.
 



Переглядів: 3046
Поширень: 0