У аварії, яка сталась в селі Агрономічне Вінницького району, загинув 30-річний пасажир автомобіля «BMW». Водій іномарки, не маючи прав на керування транспортними засобами, сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Аварія сталась 17 листопада на Гніванському шосе в селі Агрономічне.

Під час посадки пасажирів у маршрутне таксі сполученням «Вінниця-Сутиски» ззаду в’їхав автомобіль «BMW 525». За кермом іномарки знаходився 34-річний житель Тиврівського району.

На Гніванському шосе "BMW" влетіло в маршрутку. Одна людина загинула

Як розповів перший заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Юрій Педос, попередньо встановлено, що чоловік, який не має відповідних документів на право керування транспортними засобами, сів за кермо автівки в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль належить його знайомій.

На Гніванському шосе "BMW" влетіло в маршрутку. Одна людина загинула

Крім водія, у легковику знаходився його 30-річний товариш. Від отриманих тілесних ушкоджень він загинув на місці пригоди ще до приїзду бригади лікарів швидкої допомоги. Горе-водій зараз знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні.

Ніхто з пасажирів маршрутного таксі не постраждав.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 6810
Поширень: 0