Працівники карного розшуку Вінницького міського відділу міліції затримали 28-річного жителя Кіровоградської області, який заробляв собі на прожиття крадіжкою двоколісних транспортних засобів.

Черговою жертвою крадія став вінничанин, який залишив свій велосипед біля одного з місцевих навчальних вузів. Швидко встановити особу зловмисника працівникам міліції допомогли камери відеоспостереження, розташовані на будівлі університету.

Як розповів начальник міського відділу міліції Юрій Куций, затриманим виявився житель одного з сіл Кіровоградської області, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Вкрадені транспортні засоби чоловік продавав на ринках за низькою ціною або здавав до місцевих ломбардів.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Міліція радить у випадку крадіжки не зволікати, а терміново телефонувати до міліції за номером «102». За «гарячими слідами» можна скоріше знайти зловмисника та повернути втрачене майно.



Переглядів: 3359
Поширень: 0