У Вінницькому районі внаслідок зіткнення двох «ВАЗів» постраждали пасажири обох автівок – троє неповнолітніх дітей. Аварія сталась 24 листопада о 11.00 год. в селі Лука Мелешківська Вінницького району.

34-річний водій автомобіля «ВАЗ-217030», рухаючись по вулиці Незалежності, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21013».

У Луці Мелешківській зіштвохнулись два "ВАЗи". Постраждали троє дітей

Внаслідок аварії травмувань зазнали пасажири обох автівок – діти водіїв віком 1, 5 та 8 років. Вони каретою швидкої допомоги були госпіталізовані до Вінницької обласної дитячо-клінічної лікарні. У двох дітей лікарі діагностували закриті черепно-мозкові травми та струс мозку, а у 5-річної дівчинки – забої м’яких тканин обличчя та носа. Після надання медичної допомоги дітей відпустили додому.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Проводиться розслідування.



Переглядів: 3673
Поширень: 0