Вінницькі правоохоронці затримали озброєного правопорушника, який, побачивши працівників міліції, намагався позбутися пістолета та відкинув його подалі від себе.

Під час проведення оперативно розшукових заходів по вул. Пирогова, працівники Вінницького міськвідділу міліції помітили нетверезого підозрілого чоловіка та вирішили перевірити в нього документи. Побачивши наближення міліціонерів, хлопець дістав з кишені своєї куртки предмет ззовні схожий на пістолет та відкинув його подалі від себе.

Під час перевірки 23-річний хлопець відмовився надавати правоохоронцям пояснення щодо походження зброї та мети її зберігання.

Вилучений пристрій, зовні схожий на газовий пістолет з ознаками переробки для відстрілу гумових куль, направили на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 3142
Поширень: 0