В одного із героїв “дороги смерті” на Бахмутці — Сергія Деруна із 29-го блокпоста минулого тижня народилась донечка. Малу, що до останнього чекала татка із передової в маминому животику, назвали Аріна, що в перекладі з грецької мови означає “МИР”! І до 1-го пологового будинку минулої п’ятниці разом із Сергієм забирати новонароджену мирну доцю і дружину Валю прийшли рідний брат і бойові побратими із частини 3008.

- Мала народилась 19-го о пів на четверту ранку, вага 3500, зріст-51 сантиметр. Я дуже її чекав! Їхав на пологи “на перекладних”, із волонтерами в кузові мікроавтобуса, як тільки мене відпустили із фронту, -     розповів щасливий татусь Сергій на східцях пологового будинку на Хмельницькому шосе. - Ім’я для доньки ми із дружиною задумали давно, але до останнього не знали, що воно означає “МИР”! Думаю,  це знак до закінчення війни... І буде мир в Україні! Подивіться на неї, вона вже посміхається і так солодко позіхає на руках, як буцімто була тут завжди.

Мирним ім’ям Аріна назвав доньку солдат  із 29-го блокпосту

Мирним ім’ям Аріна назвав доньку солдат  із 29-го блокпосту

Мирним ім’ям Аріна назвав доньку солдат  із 29-го блокпосту

Чесно кажучи, мені трішки ніяково від того, що сьогодні наше щастя тут знімають «33-й канал», «1+1», канал «Україна»... Ми як зірки телеекрану, і до нас прикуто стільки уваги. Мабуть, все це після того, що було на 32, 31 і на моєму 29-му блокпостах на очах всієї України. Бо коли знімальна група з “Плюсів” просиділа із нами шість годин під обстрілом у землянці, вони — мирні люди, журналісти на своїй “шкурі” оцінили і чесно розказали, як нам там виживалось і думалось про рідний дім, батьків, ось таких малесеньких діток... Дякую всім, хто за нас боровся, чекав, допомагав і допомагає нині! Бо без вашої підтримки нам було б там дуже скрутно...  А ще вдячний хлопцям і командирам, що відпустили мене до Вінниці на це надзвичайне диво — народження першої дитини! 

Фото: Сергій Хіміч



Переглядів: 2839
Поширень: 0