Розшукуючи свою доньку, яка повертаючись ввечері з роботи перестала виходити на зв\'язок, мати потерпілої відчула біду та негайно викликала міліцію. Правоохоронці невдовзі знайшли тіло дівчини з ознаками насильницької смерті неподалік її будинку.

За словами заступника начальника УМВС Олександра Глянька, оглянувши тіло загиблої, правоохоронці за характерними ознаками визначились, що розслідують умисне вбивство. Для розслідування цього злочину було створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли досвідчені експерти, працівники карного розшуку та слідчі обласної міліції. Міліціонери встановили таксиста, який привозив спиртне в один з будинків неподалік місця злочину та перевірили чоловіків, які потрапили під підозру. В ході опитування працівники міліції натрапили на слід зловмисника.

Міліція затримала одесита, який підозрюється у вбивстві 23-річної дівчини

Ним виявився раніше судимий 31-річний уродженець Одеської області, який на вихідні приїхав у Чечельник погостювати до родичів. В результаті перевірки з’ясувалось, що алібі на момент скоєння злочину в чоловіка немає. Крім того, у підозрюваного були вилучені 750 грн, які потерпіла отримала на роботі.

Міліція затримала одесита, який підозрюється у вбивстві 23-річної дівчини

Як розповів підозрюваний, того вечора, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він побачив самотню дівчину та вирішив її пограбувати. Потерпіла почала чинити опір і зловмисник, схопивши її за шию, утримував, доки вона не перестала подавати ознаки життя.

Міліція затримала одесита, який підозрюється у вбивстві 23-річної дівчини

Зрозумівши, що накоїв, чоловік вирішив приховати сліди злочину та інсценувати самогубство. Він відніс тіло вбитої у поле та повішав її на поясі від куртки на дереві. Після цього втік з місця злочину.

Міліція затримала одесита, який підозрюється у вбивстві 23-річної дівчини

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим управлінням міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 3758
Поширень: 0