5 грудня о 18:00 у галереї «ІнтерШик» відбудеться соціально-благодійний проект в підтримку українських воїнів «Україна понад усе». Кожен бажаючий зможе взяти участь у благодійному аукціоні або ж завітати до благодійної крамнички. Вечір проходитиме а українському стилі, тут можна буде послухати народні пісні, подивитися на дитячий показ мод в українських костюмах. Всі гроші, зібрані в рамках вечора, цього ж дня будуть передані захисникам України, учасникам антитерористичної операції, пораненим лікарям з зони АТО, які будуть присутні особисто.

6 грудня в державі відзначатиметься День Збройних Сил України. Напередодні у Вінниці в підтримку українських воїнів ГО «Розвиток. Розвиток» проведе соціально-благодійний проект «Україна понад усе». Вечір триватиме 5 грудня з 18 до 20 години у галереї «ІнтерШик». Організатори запрошують усіх вінничан підтримати наших військових та висловити їм свою вдячність і турботу. На заході будуть присутні захисники України – учасники АТО. Вечір проходитиме в українському стилі. Тут звучатиме фольклорна та народна музика, українські пісні, вірші. Крім того, буде дитячий показ мод в українських костюмах, народні танці.

Під час вечора працюватиме благодійна крамничка, де гості зможуть придбати вироби ручної роботи, солодкі подарунки від ТМ «Україночка», вироби ручної роботи від організаторів акції «Придбай картину - підтримай армію», сухі борщі від вінницької «кулінарної сотні», сувеніри та вироби від ГО «Гармонія». На благодійному аукціоні в підтримку наших захисників можна буде придбати лоти від Віктора Бронюка, Людмили Бушинської, боксерські рукавички з підписом чемпіона світу з боксу Віталія Кличко від Романа Ковальського. А також – «кошик українського щастя» від ТМ «Україночка», мисливські трофеї від голови ГО «Гармонія» Раї Панасюк, картини від художників-членів національної спілки України.

Всі гроші, зібрані в рамках благодійного вечора «Україна понад усе», будуть передані 5 грудня захисникам України, учасникам АТО, пораненим лікарям, які будуть присутні особисто. «Я дуже сподіваюсь, що наші спільні зусилля спрацюють на примноження бойового духу військовослужбовців і допоможуть зробити ще один крок на шляху до Миру та Єдності України», – каже голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Дрес-код: національний або стилізований костюм.



Переглядів: 3653
Поширень: 0