Працівники карного розшуку міської міліції отримали грошові винагороди від керівництва УМВС. Керівник міліції Вінниччини Ігор Моренець особисто відзначив правоохоронців за оперативну майстерність, проявлену під час роботи над розкриттям розбійного нападу на винничанку, серії крадіжок та викрадення автомобілів.

За високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та наполегливість грошові винагороди від керівника міліції Вінниччини Ігоря Моренця отримали дев’ять оперативників.

За розкриття резонансних злочинів кращих міліціонерів нагородили преміями

В результаті професійних дій начальника міської кримінальної міліції Кирила Доценка, начальника сектору розкриття злочинів проти особи та вбивств Валентина Мазура, його заступника Сергія Химича та оперуповноважених Юрія Латанського і Віталія Дмитрика була затримана група зловмисників, які скоїли розбійний напад на жінку та близько 30 крадіжок з магазинів та помешкань вінничан.

За розкриття резонансних злочинів кращих міліціонерів нагородили преміями

Наприкінці листопада оперативники відділу карного розшуку міської міліції Віталій Гуменюк, Владлен Рачкован та Олег Третяк затримали групу осіб, які з застосуванням фізичної сили викрадали автомобілі та особисті речі громадян. На рахунку цих правопорушників напад на вінницького таксиста.

За розкриття резонансних злочинів кращих міліціонерів нагородили преміями

Зараз всі зловмисники знаходяться під вартою. Їм оголошено про підозру.



Переглядів: 3912
Поширень: 0