Громадська ініціатива “Електронні вибори”, за підтримки Державної агенції з питань електронного урядування, ініціювала онлайн обговорення тексту “Зеленої книги” для всіх зацікавлених осіб та експертів в галузях електронного документообігу та е-урядування. Текст проекту книги було розміщено в онлайн системі www.e-zakon.org що дозволяє спільну роботу над книгою, коментування та прийом зауважень.

Всі пропозиції, що були внесені онлайн, будуть враховані робочою групою під час підсумкового засідання 14 грудня 2014 р. Пропозиції та зауваження приймаються до 12 грудня 2014 р. включно. 

Запрошуємо приєднатись до обговорення на сайті www.e-zakon.org

Також Державна агенція з питань електронного урядування при Кабінеті Міністрів України та робоча група з урядової політики в е-урядуванні проводять обговорення проекту “Зеленої книги” на зустрічах в десяти містах по всій Україні. Проект документу вже презентовано громадським експертам та представникам біснесу в Києві, триває презентація в регіонах.

“Зелена книга”– це документ, який використовується урядами європейських країн для декларування та обговорення головних напрямів та змісту державної політики у тій чи інші сфері. Головною особливістю “Зеленої книги” є те, що цей документ з реалізації державної політики передує розробці конкретних нормативно-правових актів та ухваленню рішень, і передбачає попереднє ретельне вивчення та відкрите публічне обговорення ключових проблем в певній сфері державної політики, а також способів їх вирішення.  



Переглядів: 3440
Поширень: 0